Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Publiek  Mijn gezondheid

Mijn gezondheid

Jouw gezondheid is belangrijk. Maar hoe leef je gezond? En hoe kunnen infectieziekten voorkomen en bestreden worden? Op deze website lees je hier meer over.

GGD IJsselland monitort de gezondheid van inwoners van de regio IJsselland. Lees meer over dit onderzoek op deze website.

JouwGGD.nl

Voor jongeren is er een aparte website: www.jouwggd.nl, met informatie over gezondheid voor jongeren. Via deze website kunnen jongeren anoniem chatten met een jeugdarts of jeugdverpleegkundige van de GGD.

GGD AppStore

Op www.GGDAppstore.nl vind je een overzicht van betrouwbare gezondheidsapps. Apps die voldoen aan de door de GGD opgestelde criteria worden geplaatst in GGD AppStore én voorzien van een herkenbaar vignet. De GGD AppStore is een dienst van alle 25 GGD’en en GGD-GHOR Nederland.

Workshop levensreddend handelen

In ongeveer 2,5 uur leer je wat je wel en niet moet doen bij een groot ongeval of incident. Denk bijvoorbeeld aan een busongeluk op de snelweg, noodweer tijdens een festival of een aanslag. Dit is een workshop van GHOR IJsselland, Veiligheidsregio IJsselland en Het Rode Kruis. Kijk voor meer informatie op de website www.levensreddendhandelen.nl.