Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD  Nieuws

Data openen testlocaties COVID-19 in IJsselmuiden, Hardenberg en Raalte bekend

De data waarop de drie nieuwe testlocaties van GGD IJsselland open gaan zijn bekend: IJsselmuiden op woensdag 28 oktober, Hardenberg op vrijdag 30 oktober en Raalte op dinsdag 3 november. Door de uitbreiding met drie nieuwe testlocaties beschikt GGD IJsselland binnen twee weken over zeven vaste testlocaties in de regio IJsselland.

De adressen van de drie nieuwe testlocaties zijn:

  • Tasveld 17 in IJsselmuiden, gemeente Kampen (opent op 28 oktober)
  • Kollergang 5 in Hardenberg (opent op 30 oktober)
  • Zompstraat 27 in Raalte (achterkant van het gebouw) (opent op 3 november)

De voorbereidingen om de testlocaties in gebruik te kunnen nemen zijn in volle gang. Hierbij werken GGD IJsselland en Veiligheidsregio IJsselland nauw samen. Zie ook ons eerdere nieuwsbericht over het openen van de nieuwe testlocaties.

Testen? Bij ons stap je uit de auto

Bij alle testlocaties COVID-19 van GGD IJsselland, stappen bezoekers uit de auto of van de fiets om zich binnen te laten testen. We vragen iedereen zich te houden aan de anderhalve meter afstand tot elkaar en een mondneusmasker te dragen. Als mensen echt ziek zijn, kunnen ze in overleg thuis worden getest.

Coronatest? Alleen op afspraak                                    

Een coronatest kun je alleen op afspraak laten doen. Bel hiervoor 0800 – 1202 (zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur) of maak je afspraak met je DigiD online via www.coronatest.nl. Via deze website kun je achteraf ook de uitslag van je test inzien.